wandelen

welkom bij wandelen met ketelbinkie!

In 2021 zijn we gestart met een nieuw genre binnen de LGBTIQ+ sportvereniging Ketelbinkie, namelijk de wandelsport. Al wandelend willen wij gezamenlijk de wereld ontdekken. Wandelen is gezond voor lijf en leden en zorgt voor ruimte in je hoofd. Daarnaast is wandelen heel gezellig met andere Ketelbinkies en biedt het de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. En je leert de mooiste natuurlijke plekken van het land kennen.

De wandelingen zijn elke 2e zondag van de maand waarbij we om 10:30 vertrekken vanaf de wandellocatie. De wandelingen zijn rond de 15 km. De wandelingen zijn onder leiding van de coördinatoren. Er is geen sprake van een wandeltrainer. Via de Whatsappgroep van wandelen informeren we elkaar over de wandelingen.

Het seizoen sluiten we gezamenlijk af met een wandel-BBQ, deze is bij de wandelcontributie inbegrepen.                                                                  

Voor elke wandeling kun je jezelf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

Coördinatoren ketelbinkie wandelen

Karl Diependaal & Ineke Kuijpers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locatie
We wandelen 1 maal per maand op de 2e zondag van de maand van september t/m juni. We vertrekken om 10:30 uur vanaf de wandellocatie. Locaties worden via de wandel WhatsApp, de agenda en na aanmelding gecommuniceerd.

Contributie
Deze bedraagt € 50,-- per jaar en is exclusief de contributie voor algemeen lidmaatschap (zie hiervoor ledeninformatie).