volleybal

Ketelbinkie volleybal, een echte teamsport!

Ben jij op zoek naar een teamsport bij uitstek die sportieve ambitie combineert met een relaxte sfeer? Ketelbinkie volleybal is naast serieus trainen ook heel gezellig. We trainen elke maandag onder leiding van onze vaste trainer. Lijkt het je wat? Dan zien we je snel!

Kom een keer volleyballen!
Wat let je om eens te komen meespelen? Stuur dan onze coördinator direct een bericht of vul het aanmeldformulier in!

Niveaus en training
Bij ketelbinkie volleybal hebben we onze vaste trainer. Deze heeft een sportopleiding gehad. Tijdens de wekelijkse training spelen we niet alleen tegen elkaar, maar doen we ook oefeningen om je techniek te verbeteren en spelinzicht te vergroten. Je weet nog niets over de volleybalsystemen of techniek? Geen probleem; die worden regelmatig behandeld tijdens de training!

Competitie en toernooien
Naast de trainingen en onderlinge partijtjes op de maandag doen we ook mee aan wedstrijden. Elk seizoen spelen we mee met de homocompetitie in Utrecht. Sommige teams hebben een gemengde mannen/vrouwen samenstelling en er wordt op verschillende niveaus gespeeld. Naast de competitiewedstrijden doen we ook regelmatig mee aan binnen- en buitenlandse toernooien bij bevriende GLBT-sportclubs die net als ketelbinkie volleybal zijn aangesloten bij de EGLSF (European Gay Lesbian Sports Federation).

 

Informatie

Coördinator ketelbinkie volleybal
Dennis van Vliet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locatie
Maandagavond 20:00 - 22:00 uur
Sporthal Oostervant, Oostervantstraat 25, Rotterdam

Contributie
€ 210 per jaar plus € 17,50 algemeen lidmaatschap.
Studenten krijgen 25% korting (niet op het algemeen lidmaatschap)