zaalvoetbal

ketelbinkie zaalvoetbal is gezellig en we zijn daarnaast ook nog eens een van de weinige gemengde zaalvoetbalteams!

Je conditie en voetbalvaardigheden verbeteren, terwijl je plezier hebt? Dat kan bij ons
Elke week trainen we op de zondagavond. Dit gebeurt in een relaxte sfeer met openminded mensen die ook wel fanatiek kunnen zijn. De trainingen worden verzorgd door afgewisseld een trainer en de spelers zelf. De trainingen zijn in de winterperiode in Sportzaal Oost te Schiedam en ‘s zomers buiten.
Het is niet nodig om al eerder amateurvoetbal te hebben gespeeld. Wel is het handig als je een beetje overweg kan met de bal.

Kom een keer meevoetballen!
Wil je een keer proberen of zaalvoetbal iets voor je is? Kom een keer meetrainen en vul voor meer informatie het contactformulier in.

Lid worden
Zaalvoetbal kent één doorlopend seizoen van september tot en met juni. Iedereen kan tijdens het seizoen instromen bij de trainingen. Voor de competitie is het afhankelijk van jouw moment van aanmelden of je kan meedoen in het lopende seizoen.

 

Informatie

Coördinator ketelbinkie zaalvoetbal
Ricardo van Zanten, pronounce: hen/hun Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locatie
Zondagavond 21:00-22:00 training
Sportzaal Oost, Celsiusstraat 4, 3112 VA Schiedam

Contributie
Deze bedraagt voor de trainingen € 125,-- per jaar en is exclusief de contributie voor algemeen lidmaatschap (zie hiervoor ledeninformatie).