zaalvoetbal

ketelbinkie zaalvoetbal is gezellig en we zijn daarnaast ook nog eens een van de weinige gemengde zaalvoetbalteams!

Je conditie en voetbalvaardigheden verbeteren, terwijl je plezier hebt? Dat kan bij ons
Elke week trainen we op de woensdagavond. Dit gebeurt in een relaxte sfeer met openminded mensen die ook wel fanatiek kunnen zijn. De trainingen worden verzorgd door de spelers zelf. Op de donderdagavond willen we meedoen aan de hallencompetitie van de KNVB. Zowel trainingen als de competitie zijn in het Topsportcentrum Rotterdam.
Het is niet nodig om al eerder amateurvoetbal te hebben gespeeld. Wel is het handig als je een beetje overweg kan met de bal.

Kom een keer meevoetballen!
Wil je een keer proberen of zaalvoetbal iets voor je is? Kom een keer meetrainen en vul voor meer informatie het contactformulier in.

Lid worden
Zaalvoetbal kent één doorlopend seizoen van september tot en met juni. Iedereen kan tijdens het seizoen instromen bij de trainingen. Voor de competitie is het afhankelijk van jouw moment van aanmelden of je kan meedoen in het lopende seizoen.

 

Informatie

Coördinator ketelbinkie zaalvoetbal
Rowan Oosterhof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locatie
Woensdagavond 19:00-20:00 training
Donderdagavond na 18:00 (competitie, tijden verschillen per keer)
Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20, Rotterdam

Contributie
Deze bedraagt voor de trainingen € 220,-- en competitie € 180,-- per jaar en is exclusief de contributie voor algemeen lidmaatschap (zie hiervoor ledeninformatie).
Voor de competitie geldt dat deze alleen doorgaat bij voldoende deelnemers.