tennis

ketelbinkie tennis is ontspanning en inspanning in een gezellige sfeer!

Iedere zondag tennissen zo'n 30 tennissers op Tennispark Blijdorp. Dat doen we van 10:00 tot 12:00 het hele jaar door. We spelen drie spelrondes van elk 40 minuten. Een van ons deelt elke ronde iedereen in zodat men telkens weer in een andere samenstelling een dubbel speelt. Gezelligheid staat voorop, al kan het er af en toe ook behoorlijk fanatiek aan toe gaan! We spelen op smashcourtbanen waardoor we ook met ieder (tennis)weer buiten spelen. En het spreekt voor zich dat we na het spelen samen gezellig een kop koffie of een frisdrankje drinken! Buiten het tennis organiseren de leden ook veel activiteiten. Een aantal tennissers spelen ook toernooien met elkaar in de regio of zelfs in het buitenland.

Zin om in een ongedwongen sfeer een return te slaan op de tennisbaan? Bij ketelbinkie tennis kun je ’s zomers en ‘s winters tennissen samen met een groep enthousiaste tennissers van elk niveau. We spelen het hele jaar door op smashcourtbanen banen, dus ook met slecht weer kun je bij ons terecht.

Kom een keer tennissen!
Zin om te ontdekken hoe leuk tennis bij ketelbinkie is, speel dan een keer kosteloos met ons mee. Zowel minder als meer gevorderde tennissers zijn welkom om een balletje te komen slaan met ons. Meld je aan via het contactformulier en een van onze coördinatoren neemt contact met je op.

Lid worden
Na afloop van je kennismaking met ketelbinkie tennis zijn we benieuwd hoe je het vond, we zullen je vragen beantwoorden en hulp bieden bij bijvoorbeeld het volgen van tennislessen. Je krijgt van ons een aanmeldingsformulier mee, dat je ingevuld en ondertekend digitaal kunt opsturen naar onze coördinator. En als dat gebeurd is, heten we je van harte welkom bij ketelbinkie tennis. We vinden het belangrijk dat jij je direct thuis voelt binnen onze groep, en mee kan spelen op het tennisniveau van onze spelers.

 

Informatie

Coördinatoren ketelbinkie tennis
Maaike de Bie, Erik Jansen en Jan den Engelsman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tijden en locatie
Zomerseizoen (april - september)
Winterseizoen (oktober - maart)
Zondagochtend 10:00 - 12:00

We spelen buiten op smashcourtbanen (allweathercourt) op het tennispark Blijdorp. Zie www.tennisparkblijdorp.nl voor meer informatie, waaronder een routebeschrijving. 

Contributie
Deze bedraagt voor het winterseizoen € 85 en zomerseizoen € 95 per jaar en is exclusief de contributie voor algemeen lidmaatschap (zie hiervoor ledeninformatie). Het winterseizoen loopt van oktober t/m maart en zomerseizoen van april t/m september.