tennis

Ketelbinkie tennis is ontspanning en inspanning in een gezellige sfeer!

Zin om in een ongedwongen sfeer een return te slaan op de tennisbaan? Bij ketelbinkie tennis kun je ’s zomers en ‘s winters tennissen, samen met een groep enthousiaste tennis(st)ers van elk niveau. We spelen het hele jaar door op smashcourtbanen banen, dus ook met slecht weer kun je bij ons terecht. En het spreekt voor zich dat we na het spelen nog even gezellig een drankje drinken.

Kom een keer tennissen!
Ontdekken hoe leuk tennis bij ketelbinkie is en wil je een keer meespelen? Stuur dan onze coördinator direct een bericht of vul het aanmeldformulier in! Geen racket? Dan regelen wij er een die je kunt gebruiken.

Niveaus en training
Zowel beginnende als meer gevorderde tennissers zijn welkom om een balletje te komen slaan met ons team. Gezelligheid staat voorop al kan het er af en toe ook behoorlijk fanatiek aan toe gaan. Ook het volgen van lessen behoort tot de mogelijkheden.

Competitie en toernooien
Je kunt ook meespelen met toernooien en competitie.

 

Informatie

Coördinator ketelbinkie tennis
Marc Godschalk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locaties
Zomerseizoen (april - september)
Winterseizoen (oktober - maart)
Zaterdagochtend 11:00 - 13:00

We spelen buiten op smashcourtbanen (allweathercourt) op het tennispark Blijdorp. Zie www.tennisparkblijdorp.nl voor meer informatie, waaronder een routebeschrijving. 

Contributie
€ 85 per seizoen plus € 17,50 algemeen lidmaatschapsgeld. Het winterseizoen loopt van oktober t/m maart en zomerseizoen van april t/m september.