hardlopen

Wil je je looptechniek verbeteren of meer gezelligheid bij het hardlopen?
Dan is ketelbinkie hardlopen iets voor jou!

Kom hardlopen bij ketelbinkie!
Wil je een keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is? Stuur dan onze coördinator direct een bericht of vul het aanmeldformulier in! Elke eerste training van de maand is er gelegenheid om kennis te maken en/of vrijblijvend mee te trainen.

Niveaus en training
Bij ketelbinkie hardlopen wordt op twee niveaus getraind: beginners trainen op maandagavond - en gevorderden op woensdagavond. Voor de training op woensdag is enige loopervaring een vereiste, dat wil zeggen dat je een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Elke eerste vrijdag van de maand is er een training op de baan voor alle leden van ketelbinkie hardlopen. De deskundige trainer zorgt voor een zeer afwisselend hoofdprogramma met vooraf een warming-up en afsluitend een cooling-down.

Competities en toernooien
Regelmatig nemen ketelbinkie hardlopers deel aan kleine en/of grotere hardloopevenementen, dan wel aan door de groep zelf georganiseerde wedstrijden. Ketelbinkie hardlopen is aangesloten bij de Front Runners, een wereldwijde organisatie voor gay hardloopgroepen.

 

Bij ketelbinkie hardlopen verbeter je looptechniek en train samen met een leuke groep!

 

Informatie

Coördinator
Rick Bezemer en Ineke Kuypers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locaties
Maandagavond van 19:15 - 20:15

Vanuit Sportcomplex 'het Langepad' (PAC)
Langepad 16, Rotterdam

Woensdagavond van 19:15 - 20:45
Vanuit Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam

Contributie
Voor lidmaatschap van één niveau bedraagt de contributie €97,50 per jaar. Voor een dubbellidmaatschap is het €146,25 per jaar. Het algemene lidmaatschapsgeld voor ketelbinkie lgbt sportsclub rotterdam is €17,50 per seizoen. Heb je een Rotterdampas? Dan krijg je korting!