dansen

Ben jij een liefhebber van stijldansen en ga je los op de foxtrot, de chachacha of draai je sierlijk walsend in het rond en wil je samen met je (dans)partner de dansvloer op?

ketelbinkie dansen met iemand van dezelfde sekse willen we weer graag gaan opstarten in samenwerking met dansschool de Klerk.

Kom een keer dansen!
Wil je dansend door het leven gaan? Kom vooral een keer met ons meedansen! Neem dan contact op met de dansschool!

Stijldanscursussen
Dansschool De Klerk in Rotterdam geeft meerdere danscursussen. Danscoach Colinda de Klerk leert je in eerste beginnerscursus de basispassen van de quickstep, de tango, de Engelse wals, de chachacha, de rumba, de paso doble, de jive en de slowfox. Zo kun je echt de show stelen op feestjes en daarnaast wekelijks een gezellige en sportieve avond beleven.

Café Fatal
Stijldansen wordt ook eens per maand samen met Café Fatal georganiseerd. Café Fatal is een uit Berlijn overgewaaid concept dat serieuze dansles combineert met vrij dansen. Onder de professionele begeleiding van de danscoach, muziek van de dames van LesDJ en natuurlijk de gezelligheid van je mededansers is het een garantie voor een geslaagde middag. Na de dansles is er ruim gelegenheid om de pasjes nog even te oefenen en wat te drinken. Je mag uiteraard met je (dans)partner komen, maar ook zonder ben je van harte welkom. Er zijn altijd genoeg dames en heren om uit te kiezen!

 

Informatie

Café Fatal
Facebook: Cafe Fatal Rotterdam
Zie voor recente informatie: Café Fatal Rotterdam op facebook
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stijldanscursussen
Dansschool de Klerk
Oostervantstraat 25
3021 PT Rotterdam
www.dansschooldeklerk.nl

Contributie
Voor dansles tijdens Café Fatal betaal je geen jaarlijkse contributie. De kosten worden per keer afgerekend en bedragen € 5 per les. De contributie voor de danscursussen is afhankelijk van het type cursus en de duur ervan. Indien je meer wilt weten over de verschillende cursussen, de duur en het tarief, stuur dan even een email naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-13850562

Ketelbinkie same sex dansen
Ben je geïnteresseerd om via ketelbinkie te komen dansen als beginner of gevorderde, neem dan contact op met bestuur van ketelbinkie LGBT sportclub Rotterdam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..