Ledeninformatie

Sportcoördinator
Iedere sport heeft een zogenoemde sportcoördinator. Die coördinator is je aanspreekpunt en regelt alle zaken rondom de sport. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, dan kun je bij hem of haar terecht. Wil je meer informatie over de verschillende sporten? Klik op de pagina met de sport van jouw voorkeur voor meer informatie!

Sportjaar
Het sportjaar loopt van september tot en met juni het volgende jaar. Met uitzondering van squash, tennis en zwemmen  wordt er niet gesport in de maanden juli en augustus.

Betaling contributie
Je betaalt je contributie door een automatische incasso per maand. Je contributie wordt afgeschreven in de maanden oktober tot en met mei. Aan het begin van het sportjaar wordt ook éénmalig de kosten voor het algemeen lidmaatschap á € 17,50 afgeschreven. Voltijdstudenten krijgen bij alle sporten een korting van 25% op hun contributie op vertoon van hun collegekaart. Houders van een Rotterdampas krijgen € 25 korting op hun contributie, met uitzondering van ketelbinkie zwemmen. De korting geldt niet voor het algemeen lidmaatschap.

Opzeggen lidmaatschap
Je lidmaatschap opzeggen kan alleen aan het einde van het sportjaar. Wij zijn vaak verplichtingen aangegaan op basis van de inschrijvingen voor heel sportseizoen, bijvoorbeeld voor het reserveren van training- en sportlocaties. Bij sommige sporten kan je ook halverwege het seizoen opzeggen omdat er andere betalingsafspraken zijn met de sportlocaties. Informeer hierover bij je coördinator. Het opzeggen van je lidmaatschap kan per mail bij de sportcoördinator. Je dient uiterlijk 1 juli op te zeggen.

Ben je lid van ketelbinkie zwemmen? Dan gelden er andere regels. Leden van ketelbinkie zwemmen kunnen twee keer per jaar door opzegging hun lidmaatschap beëindigen. Opzeggen moet per mail en kan twee maal per jaar; per 1 februari en per 1 september. Je opzegging dient uiterlijk één maand voorafgaand aan de opzegdatum bij het secretariaat aanwezig te zijn (dus op 31/12 en 31/7 respectievelijk). Stuur je opzegging naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Alle leden ontvangen regelmatig de Ketelbinkie Nieuwsbrief per email. Ontvang je de nieuwsbrief niet, maar wil je dat wel? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ledeninformatie ketelbinkie zwemmen

Organisatie GLS Ketelbinkie
GLS Ketelbinkie is een onafhankelijke vereniging met een eigen bestuur en is aangesloten bij de KNZB, de IGLA en het Landelijk Overleg Homozwemmen. Daarnaast is er een nauwe samenwerkingsband met GLSC Ketelbinkie: de ‘omni’.

Wijzigingen individuele zwemuren
Het wijzigen van je zwemuren kan in overleg met het zwembestuur. Zij bekijken of er binnen het gevraagde trainingsuur nog ruimte is en overlegt hierover met de trainer(s.

Wedstrijdvergunning
Jaarstartvergunninghouders moeten, indien ze deze niet willen verlengen, voor 1 december laten weten dat ze de vergunning willen beëindigen.

Interessante links

Reglementen KNZB

Swimrankings

KNZB West

Mastersprint