Ben je op zoek naar een sociaal, gezellig en sportief zaalvoetbalteam? Dan zit je bij ons goed!


Zaalvoetbal is een dynamische sport met heel veel creativiteit. De sport wordt ook wel futsal genoemd, een woord dat is afgeleid van het Spaanse futbol (voetbal) en sala (zaal).


Er wordt vijf tegen vijf gespeeld voor een periode van 2x 25 minuten. De regels van zaalvoetbal zijn anders dan veldvoetbal. Zo is er bijvoorbeeld geen buitenspelregel en mag er geen fysiek contact zijn. Ook de bal zelf is anders en stuit veel minder.

Wij zijn een team van ruim 20 vrouwen, variërend van beginner tot gevorderd, en in diverse leeftijden. Een aantal van ons speelt enthousiast mee met de competitie, maar daarbuiten houden we vooral van gezelligheid.

Contributie
De contributie voor het seizoen 2013-2014 bedraagt € 160,- voor alleen de trainingen en €290,- als je ook competitie wilt spelen. Deze contributie is exclusief het algemene lidmaatschapsgeld voor Ketelbinkie: € 17,50 per seizoen.

Sportiviteit, plezier en gezelligheid, spreekt je dat aan?
Dan nodigen wij je graag uit om een keer mee te trainen. De eerste keer is uiteraard gratis. Zo kan je ontdekken of zaalvoetbal iets voor jou is. Trainen doen we op de maandagavond. In de zomer vanaf april gaan we trainen op een buitenveld. Naast het voetballen worden er vele diverse activiteiten georganiseerd, zoals weekendjes erop uit en diverse feestavonden. Ook deelname aan toernooien in binnen- en buitenland staat elk jaar weer op de agenda.
 
Informatie
Tijden en locaties
Maandagavond van 19:00 - 20:00
Sporthal Oostervant, Oostervantstraat 25, Rotterdam
Aantal leden
17
Contributie
€ 160 bij alleen trainen of alleen competitie
€ 290 bij trainen en competitie
excl € 17,50 algemeen lidmaatschap
Coördinator
Helen en Christel (voetbal@ketelbinkie.net)
Interesse in Ketelbinkie vrouwenvoetbal? Klik hier voor het aanmeldformulier.
Volg ons online