Ketelbinkie squash, explosief in een kleine ruimte

Hou jij van een dynamische, intensieve sport waarin je al je energie kwijt kan? Meld je dan aan bij Squash van Ketelbinkie!

Squash is een intensieve sport waarin jij en je tegenstander op de squashbaan uitmaken wie de beste is. Bij Ketelbinkie doen we dat in een ‘best-of-three match’. Wie als eerste elf punten heeft gescoord wint de game, wie als eerste twee games wint, wint de match. Techniek, kracht en snelheid zijn de belangrijkste elementen binnen squash. Een dosis lol en enthousiasme daaraan toegevoegd maakt het tot een zeer aantrekkelijke sport om te spelen.

Ketelbinkie squash is een club van zo’n 13 leden die elke donderdagavond op gereserveerde banen in Sporthal Kralingen squashen. Soms wordt er ook op zaterdagochtend gespeeld. Ook trekken we met enige regelmatig het land in om mee te doen aan nationale en internationale toernooien. Deelname daaraan is niet verplicht, maar wel hartstikke leuk. Daarnaast hebben we één keer per jaar onze gezellige squash-barbeque!

Contributie
De contributie voor Ketelbinkie Squash bedraagt € 175,- per jaar. Hiervoor speel je 1 keer in de week. Deze contributie is exclusief het algemene lidmaatschapsgeld voor Ketelbinkie: € 17,50 per seizoen.

Kom gezellig een keer meespelen!
Wil je een keer meespelen om te kijken of het wat voor je is? Stuur dan onze squash-coördinator direct een bericht! Zorg er wel voor dat je schoenen geschikt zijn voor gebruik in een squashhal (dus zwarte zolen). Laat even weten als je geen eigen racket hebt, dan zorgen wij daarvoor!

Heb je interesse in Squash bij Ketelbinkie of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met de sportcoördinator op onderstaand email-adres.


 
Informatie
Tijden en locaties
Donderdagavond van 20:30 tot 21:30 uur
Zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur
Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam-Kralingen
Aantal leden
10
Contributie
€ 200 per seizoen, excl € 17,50 algemeen lidmaatschapsgeld
Coördinator
Michiel (squash@ketelbinkie.net)
Interesse in Ketelbinkie squash? Klik hier voor het aanmeldformulier.
Volg ons online