Onze sporten

Ooit begonnen als volleybalvereniging is Ketelbinkie inmiddels uitgegroeid tot een omni-vereniging met 9 sporten, inclusief stijldanscursussen. De vereniging behoort daarmee tot de grootste LGBT-sportverenigingen van Nederland.

Sporten bij Ketelbinkie betekent prestaties gekoppeld aan gezelligheid. De mate waarin dat zich tot elkaar verhoudt, is per sport verschillend en wordt ook zoveel mogelijk aan de sporten overgelaten. Dat houdt in dat de ene sport zich beperkt tot het beoefenen van de sport zelf, en de andere sport allerlei zaken er rond omheen organiseert. Kern is wel dat iedereen welkom is, en - of je nu oud of jong, ervaren of beginner bent -  altijd op een ongedwongen en prettige manier bij Ketelbinkie moet kunnen sporten.

Aanspreekpunt
Aanspreekpunt per sport is de sportcoördinator, die je wegwijs maakt en alle zaken rondom de sport regelt. Heb je vragen, opmerkingen of sportinhoudelijke suggesties, dan is hij/zij de eerste aangewezen persoon om te benaderen. Uiteraard staat het omni-bestuur altijd tot je beschikking, maar zal je toch zoveel mogelijk terugverwijzen naar de desbetreffende sportcoördinator.

Opzeggen lidmaatschap
Je lidmaatschap opzeggen kan enkel aan het einde van het verenigingsseizoen. Dit omdat we verplichtingen voor je zijn aangegaan voor het gehele seizoenen voor bijvoorbeeld traininglocaties. Bij sommige sporten kan opzegging ook halverwege het seizoen, dit omdat er andere betalingsafspraken zijn met de traininglocaties. Informeer hierover bij je coördinator. Het opzeggen van je lidmaatschap kan per mail bij de sportcoördinator, met een cc naar de ledenadministratie (leden@ketelbinkie.net). Je opzegging dient uiterlijk 1 juli binnen te zijn.

Zwemmen
Ben je lid van de sport Zwemmen? Stuur mutaties of opzegging dan naar: glsketelbinkie@gmail.com

Meer informatie? Kies hiernaast in het blauwe blok je favoriete sport voor alle sportinhoudelijke zaken. Kom ook gerust eens nader kennismaken met één van de sporten. De eerste twee keer meespelen zijn zonder kosten, zodat je in alle rust kunt bekijken of de sport echt iets voor jou is.
Volg ons online