Ketelbinkie is al 25 jaar de leukste LGBT-sportvereniging van Rotterdam.

Voor honderden homo's, lesbo's, bisexuelen en transgenders in Rotterdam en omgeving is Ketelbinkie iedere week weer een thuisbasis voor sportieve activiteiten en events die om het sporten heen georganiseerd worden.

Ketelbinkie kent ruim 300 leden, verspreid over 9 actieve sporten en verenigingsbrede activiteiten. Onze leden vormen het kloppend hart van de vereniging, en worden ook zoveel mogelijk betrokken bij het reilen en zeilen van de club. Alle sportcoördinatoren van de club komen frequent samen met het bestuur om de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Daarnaast worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd om er achter te komen wat er leeft bij de leden. Op deze manier willen we dat de vereniging op een laagdrempelige wijze bestuurd wordt.

GAY010
Met 9 actieve sporten en tal van activiteiten rondom de sporten kunnen we wel spreken over een breedmaatschappelijke vereniging. Daarnaast werken we nauw samen met andere organisaties die op LGBT-gebied actief zijn in Rotterdam. Ketelbinkie heeft een uitstekende band met het COC Rotterdam, Rainbow City Rotterdam en tal van andere organisaties (kijk voor een overzicht van onze partners op onze partnerpagina). Daarnaast is Ketelbinkie de aanjager geweest van GAY010, het LGBT-platform waar alle 'roze' organisaties in betrokken zijn.
Volg ons online