Behendigheid, slim spelen en uithoudingsvermogen: dat is badminton bij Ketelbinkie!


Badminton is één van de grotere sporten binnen Ketelbinkie. Met ongeveer 55 mannen en vrouwen spelen we in een gezellige, recreatieve sfeer waarbij ieder- een met iedereen speelt, ongeacht zijn of haar niveau (we hebben beginnende spelers en spelers op hoog niveau).


Voor degenen die hun speelniveau willen verbeteren, worden er elk seizoen beginners- en gevorderdentrainingen gegeven. Deelname aan deze trainingen is vrijwillig.

Er zijn ook diverse binnen- en buitenlandse competities waaraan je kunt deelnemen. Eens in de twee jaar organiseert Ketelbinkie met Pasen een internationaal badmintontoernooi (Easter Tournament) en sinds 2002 wordt door een aantal Nederlandse LGBT-badmintonverenigingen ook een onderlinge stedencompetitie georganiseerd.

Het badmintonseizoen loopt van 1 september tot en met 30 juni. Tijdens het seizoen zijn er twee avonden in de week waarop je kunt spelen: op maandagavond en op woensdagavond. Kijk hieronder voor de tijden en locaties.

Contributie
De contributie voor het seizoen 2013-2014 bedraagt € 175. Hiervoor kun je twee keer in de week badmintonnen. Deze contributie is exclusief het algemene lidmaatschapsgeld voor Ketelbinkie: € 17,50 per seizoen.

Kom gezellig een keer meespelen!
Je kunt twee keer vrijblijvend meespelen op een van onze speelavonden. Laat de coördinator weten dat je komt, dan kunnen we zorgen dat je welkom wordt geheten. Er zijn geen kledingvoorschriften, alleen je schoenen moeten geschikt zijn voor gebruik in een zaal en niet buiten gedragen zijn. Laat even weten als je geen eigen racket hebt, dan zorgen wij daarvoor. Shuttles worden ook door ons verzorgd.

Heb je interesse in Badminton bij Ketelbinkie of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met de sportcoördinator Joost op onderstaand email-adres.
 
Informatie
Tijden en locaties
Maandag van 20:00-22:00 in Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25, Rotterdam
Woensdag van 19:00-21:00 in Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam
Aantal leden
43
Contributie
€ 200,- voor 2x per week badminton, excl 17,50 algemeen lidmaatschap Ketelbinkie
Coördinator
Arnoud (badminton@ketelbinkie.net)
Interesse in Ketelbinkie badminton? Klik hier voor het aanmeldformulier.
Volg ons online