Oliebollentoernooi 2018 - Ketelbinkie op Zuid

31-01-2018

In 2018 organiseren we éénmalig het Oliebollertoernooi niet op de eerste vrijdag in januari. In plaats daarvan maken we er een speciale editie van: 

Oliebollentoernooi 2018 - Ketelbinkie op Zuid

Om de opening van het nieuwe, 50 meter bad op zuid, te vieren organiseren we het Oliebollentoernooi dit jaaar op woensdag 31 januari 2018

In het Sportcentrum Zuid bepalen we dan niet alleen de clubkampioenen van Ketelbinkie, ook heffen we het glas op ons nieuwe zwembad. Maar, net als altijd is het Oliebollentoernooi dit jaar niet alleen maar sportief, het is ook heel gezellig!

Praktische informatie:
  • Woensdag 31 januari 2018
  • Tijd: 20:45 - 22:45
  • Sportcentrum Rotterdam 
    Alle slagen (50 meter) worden gezwommen.
  • Er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Oud-zwemmers of vrienden van zwemmers zijn van harte welkom
Deelname is vrijwillig, maar ook als je toch besluit om niet te komen zwemmen ben je van harte welkom om aan te moedigen of een glaasje mee te drinken.

We krijgen ieder jaar hulp van de officials van de KNZB die zorgen voor accurate tijdmetingen, dus er zit wel een officieel tintje aan het toernooi, dus doe je uiterste best! We sluiten het Oliebollentoernooi af (bij voldoende tijd) met een leuke estafette.

Inschrijven doe je met het onderstaande formulier. Wil je ook anderen aanmelden, stuur dan een e-mail naar tc.glsketelbinkie@gmail.com

 
 
 
Volg ons online