Activiteiten en events

Sport loopt als een rode draad door onze vereniging. Met 8 sporten behoren we tot de grotere omni-sportverenigingen van de regio. Maar Ketelbinkie is meer!

Ketelborrel
Van oudsher hebben we elke maand de gezellige Ketelborrel op de agenda staan. Even een wijntje, biertje of wat dan ook drinken met je clubgenoten in een ongedwongen sfeer ergens in de stad. De ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen die je normaal alleen op de sportvelden of in het zwembad ziet. Vaak koppelen we het aan een speciaal event, zoals een filmavond, een dans- opvoering of een andere gelegenheid. Kijk op de agenda voor de eerstvolgende gelegenheid.

Ketelfeest
Nieuw vanaf dit jaar (en we hopen dat het net zo'n traditie wordt als de borrel), is het Ketelfeest. Met het Ketelfeest sluiten we het sportjaar in stijl af en kijken we nog één keer terug op het voorgaande jaar. Dit alles uiteraard met heerlijk muziek, een drankje en hapje en de gezelligheid van je clubgenoten. Het Ketelfeest wordt ieder jaar ergens in juli geprogrammeerd.

Café Fatal
Café Fatal is het dansconcept overgewaaid uit Berlijn, waarin liefhebbers van stijldansen hun hart kun ophalen. Maar Café Fatal is tevens de ideale plek als je op zondagmiddag even de deur uit wil. Want na de dansles is er volop ruimte voor een drankje, gezelligheid en - als je wil - even de voetjes van de vloer bij het vrijdansen op de muziek van DJ's Lique en Sabine.

Discussieavonden
Nieuw vanaf volgend jaar zijn de discussieavonden, die we organiseren om te weten te komen hoe we ons als vereniging willen ontwikkelen. Op de discussieavonden zullen iedere keer prikkelende thema's besproken dóór en met onze leden.

Roze samenwerking
Om meer voor onze achterban te kunnen betekenen is Ketelbinkie het Roze Overleg gestart, waarin alle LGBT-organisaties zijn betrokken. Dit heeft al geleid tot meerdere geslaagde gezamenlijke evenementen die de organisaties hebben opgezet. Denk daarbij aan Pride House Rotterdam en de gezamelijke nieuwjaarsbijeenkomst. Deze samenwerking heeft de werktitel 'Gay010' gekregen en wordt de komende jaren verder uitgebreid.
Volg ons online